Skip to main content

Training Academy

Training Academy

Pleittrainingen / lezingen / workshops / webinars

Naast het verlenen van juridische bijstand aan cliënten in strafzaken, proberen wij ook een bijdrage te leveren aan het maatschappelijk debat en aan persoonlijke ontwikkeling. Zo verzorgen wij een groot aantal juridische trainingen op ieder gewenst niveau. Dat doen we niet alleen specifiek voor bedrijven of instellingen, maar ook voor studenten (Universiteit / Hogeschool) en leerlingen (middelbare scholen en basisscholen).

Wij doen dit bij ons kantoor, op uw werkplek/school of in een meer ontspannen omgeving. Indien gewenst kan dit zelfs schriftelijk, digitaal of via een webinar voor u worden verzorgd. U kunt hierbij denken aan pleittrainingen, lezingen, webinars, presentaties, etc. Wij kunnen voor elk gewenst onderwerp binnen het strafrecht of het recht in zijn algemeenheid voor u een training of presentatie op maat verzorgen.

Daarnaast bieden wij ook regelmatig via onze website online webinars aan, waarvoor een ieder zich kan inschrijven. Op onze site ‘laatste nieuws‘ is te zien wanneer onze webinars plaatsvinden.

Hebt u interesse in een training op locatie of bij ons op kantoor? Vul dan het aanmeldformulier in op deze pagina of neem contact op met mr. C. Lammers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1
1

    Meer info? Neem geheel vrijblijvend contact op