100

Gewonnen Strafzaken

10

jaar ervaring

26

Publicaties

36

Extra belangrijk onderdeel

254

Nog een mogelijkheid voor iets

Vos Lammers & De Kock Advocaten is in het bijzonder gespecialiseerd in de behandeling van strafzaken.

Wij behandelen alle strafzaken en maken daarin geen onderscheid. U kunt dus bij ons terecht als u wordt verdacht van een misdrijf, maar ook als het gaat om een overtreding. Een overtreding is meestal een licht strafbaar feit dat door de officier van justitie kan worden afgedaan middels een strafbeschikking of voorwaardelijk sepot. In sommige gevallen wordt een overtreding afgedaan door de kantonrechter. Wij kunnen u in deze procedures voorzien van deskundige rechtsbijstand.  Voorbeelden van overtredingen zijn: door rood rijden, op verboden terrein lopen of wildplassen.

Misdrijven zijn over het algemeen wat ernstigere feiten. Voorbeelden van misdrijven zijn: mishandeling, openlijk geweld, diefstal (met geweld), brandstichting, fraude, drugsgelateerde feiten, moord, doodslag, seksueel misbruik, etc.  Naast deze (commune) strafzaken, behandelen onze advocaten ook zaken op het gebied van het verkeersstrafrecht, penitentiair recht, fiscaal-economisch strafrecht (in geval van verdenking van fiscale fraude e/o witwassen en ontnemingen), internationaal strafrecht (zoals uit- en overlevering en WOTS-zaken) en tbs-zaken.

Naast het onderscheid tussen overtredingen en misdrijven, is er ook onderscheid tussen het jeugdstrafrecht en het volwassenstrafrecht. Het jeugdstrafrecht is van toepassing wanneer een minderjarige tussen de 12 en 18 jaar wordt verdacht van een strafbaar feit. Vos Lammers & De Kock Advocaten heeft gespecialiseerde jeugdstrafrecht advocaten, zodat ook minderjarigen (en hun ouders) zich kunnen verzekeren van goede rechtsbijstand.

Voor vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, door hiernaast uw gegevens in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem geheel vrijblijvend contact op

    Laatste artikelen