Enthousiaste student stagiare

Ben jij een gemotiveerde en leergierige rechtenstudent, zit je in de eindfase van je studie en ben je op zoek naar een stageplaats? Vos Lammers & De Kock Advocaten is gedurende het gehele jaar op zoek naar enthousiaste studenten (strafrecht) om het kantoor te versterken. Tijdens de student-stage leer je niet alleen het kantoor en de advocaten kennen, maar maak je ook op intensieve wijze kennis met het strafrecht. Je verricht ondersteunende administratieve taken, bereidt strafzaken inhoudelijk voor en stelt conceptprocesstukken op. Daarin word je natuurlijk goed begeleid. Verder trek je gezamenlijk op met de advocaten. Dat betekent dat je samen op pad gaat naar een zitting, overleg met cliënten, bezoek aan de penitentiaire inrichting, etc.

Ons kantoor is gevestigd aan het Servaasbolwerk 14 te (3512CK) Utrecht. De stage is onbezoldigd.

Wat vragen wij

Vos Lammers & De Kock Advocaten is op zoek naar enthousiaste studenten (vanaf derde jaar bachelor) met aantoonbare affiniteit met het strafrecht. Belangrijk is dat je een actieve, zelfstandige, nieuwsgierige en initiatiefrijke houding hebt. Je beschikt over accurate schriftelijk vaardigheden, een sterk analytisch vermogen, en je bent bereid de handen uit de mouwen te steken om gedurende je stage zoveel mogelijk te leren.

Periode

De duur van de stageperiode wordt in onderling overleg bepaald. Wil je echt iets proeven van het kantoor én de zaken, dan is een periode van 6 – 8 weken aan te bevelen.

Interesse

Heb je interesse, stuur dan je CV, motivatiebrief en cijferlijst(en) naar: info@vlk-advocaten.nl

Mocht je vragen hebben over de stage en/of over ons kantoor, dan kun je contact opnemen met Claudia Lammers (telefonisch op telnr.: 030 – 260 00 33 of mobiel: 06 – 55 325 120).

Meer info? Neem geheel vrijblijvend contact op