Pleittrainingen / lezingen / workshops en sponsoring

Naast het verlenen van juridische bijstand aan cliënten in strafzaken, proberen wij ook een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en zelfontplooiing van scholieren en studenten.

Daarom – en omdat wij het zelf ontzettend leuk vinden – verzorgen wij ook regelmatig verschillende pleittrainingen, lezingen, presentaties, etc. Wij kunnen voor elk gewenst onderwerp binnen het strafrecht of het recht in zijn algemeenheid voor u een presentatie op maat verzorgen. Zo verzorgen wij in november 2020 een workshop voor studenten van de HU over het strafrecht en de ‘Covid-19’-maatregelen.

Op korte termijn bieden wij ook online webinars aan, die betrekking hebben op allerlei strafrechtgerelateerde onderwerpen. Op onze site ‘laatste nieuws’ kun je zien wanneer onze eerste webinars zal plaatsvinden en kun je je daarvoor inschrijven. Onze eerste webinar is – als eerste kennismaking – geheel gratis online te volgen en zal plaatsvinden op 4 januari 2021 om 19:30 uur. Vindt u het leuk om dit webinar geheel gratis te volgen vanachter uw eigen computer, laptop, tablet of smartphone?  Schrijf u dan nu in.

Tot slot sponsoren wij lokale sportclubs en doen wij mee aan schoolcampagnes tegen pesten. Bent u op zoek naar sponsoring en ziet u in ons een geschikte partner? Neemt u dan contact met ons op.

Hebt u interesse in een pleittraining op locatie of bij ons op kantoor? Wilt u dat wij voor u een lezing of presentatie verzorgen? Neemt u dan contact op met mr. C. Lammers.

Open dag rechtbank Midden – Nederland | Lees hier het artikel in het AD

Jaarlijkse pleittrainingen op kantoor

Workshop op locatie (middelbare school te Utrecht)