100

Gewonnen Strafzaken

10

jaar ervaring

26

Publicaties

36

Extra belangrijk onderdeel

254

Nog een mogelijkheid voor iets


Mevr. mr. C. Lammers

(Claudia)

Mr. Lammers is volledig gespecialiseerd in het (jeugd-)strafrecht. Zij behandelt uiteenlopende en complexe strafzaken, ongeacht de aard van de verdenking of de omvang van de zaak. U kunt hierbij denken aan onder andere levensdelicten, geweldsdelicten, vermogensdelicten (inbraken, overvallen, plofkraken), zedendelicten, drugsgerelateerde delicten, fraudedelicten, oplichtingszaken, valsheid in geschrifte, witwaszaken, verdenkingen ter zake deelname aan een criminele organisatie, verkeersdelicten, economische delicten en zaken op het gebied van Cybercrime.

Mr. Lammers is lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA).

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heeft mr. Lammers zich voor het rechtsgebied strafrecht geregistreerd, hetgeen betekent dat zij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten dient te behalen op dit geregistreerd rechtsgebied.

Voor vragen aan mr. Lammers kunt u hiernaast uw gegevens invullen. Zij zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Hieronder treft u een summier overzicht van enkele omvangrijke strafzaken die door mr. Lammers zijn behandeld.

 • Een zaak die alleen maar verliezers kent
  Nadat de aanhanger van een Enschedese man tijdens de jaarwisseling ontploft en een buurman overlijdt, wordt de man door de politie aangehouden voor nader onderzoek.
  [Lees hier en hier meer].
 • Verdenking organiseren illegale hondengevechten
  Na ruim twee jaar lijkt er eindelijk zicht te zijn op een inhoudelijke behandeling van de zaak waarbij de verdachte wordt verweten dat hij zich schuldig zou hebben gemaakt aan het organiseren van illegale hondengevechten. De zaak zal naar verwachting eind 2019 door de rechtbank worden behandeld.
  [lees hier meer].
 • Vrijspraak voor belaging, veroordeling voor heimelijk filmen
  De verdachte wordt verweten zich gedurende vier jaren schuldig gemaakt aan het heimelijk filmen van zijn jongere huisgenotes. Hij deed dit door een telefoon met camera verstopt op te stellen in de badkamer. De verdachte wordt vervolgd voor belaging (285b Sr.) en het maken van heimelijke opnames (139f Sr.). De verdediging heeft bepleit dat het maken van heimelijke opnames niet kan worden gekwalificeerd als belaging en dat de verdachte daarvoor moet worden vrijgesproken. De rechtbank volgt de verdediging en spreekt de verdachte vrij van belaging. Wel wordt hij veroordeeld voor het maken van heimelijke opnames.
  [lees hier het vonnis].
 • Vrijspraak woningoverval met dodelijke afloop te Helmond
  De rechtbank spreekt de verdachte vrij van zowel het medeplegen van als medeplichtigheid bij een woningoverval met dodelijke afloop in Helmond
  [lees vonnis].
 • Vrijspraak schietincident te Zwolle
  De rechtbank Overijssel spreekt een 22-jarige man uit Zwolle vrij van bedreiging en het schieten in de Caspar Fagelstraat in Zwolle op 31 december 2013. Niet kan worden bewezen dat verdachte degene is die heeft geschoten
  [lees vonnis].
 • Vrijspraak ontploffing lunchroom te Zwolle
  De rechtbank Overijssel spreekt verdachte vrij van het tot ontploffing brengen van een lunchroom aan de Oude Vismarkt in Zwolle
  [lees meer].
 • Vrijspraak openlijk geweldpleging bij de noodopvang voor vluchtelingen in Woerden
  De rechtbank Midden-Nederland spreekt de verdachte vrij van het onder feit 1 primair tenlastegelegde openlijk geweld, nu naar het oordeel van de rechtbank niet wettig en overtuigend bewezen kan worden dat verdachte een significante of wezenlijke bijdrage aan het geweld heeft geleverd. Wel wordt de verdachte veroordeeld voor het onder feit 1 subsidiair tenlastegelegde, te weten overtreding van de APV van de gemeente Woerden
  [lees vonnis].

Neem geheel vrijblijvend contact op

Laatste artikelen