Skip to main content
20-09-2020, mr. C. Lammers (Strafrechtadvocaat)

Vervolg op: “Een zaak die alleen verliezers kent“.

In de nacht van 31 december 2018 op 1 januari 2019 vindt er een tragisch ongeval plaats. Die nacht ontploft de aanhanger van mijn cliënt, waardoor een buurman overlijdt. Ruim anderhalf jaar later krijgt die tragische gebeurtenis alsnog een juridisch vervolg.

Op 17 september 2020 heeft er een regiezitting plaatsgevonden bij de rechtbank in Almelo. De verdediging heeft verzocht om nader (forensisch) onderzoek. De rechtbank heeft het verzoek tot het horen van 11 getuigen toegewezen. Lees hier en hier de berichtgeving in de media. Deze getuigen zullen de komende periode gehoord gaan worden. mogelijk leidt het horen van de getuigen ertoe dat toch nog nader forensisch onderzoek zal worden gelast.

Wanneer de inhoudelijke behandeling van deze zaak zal plaatsvinden, is op dit moment nog niet bekend. Dit is afhankelijk van wanneer de getuigen gehoord zijn en of er nadien eventueel nog nader forensisch onderzoek zal moeten plaatsvinden. Houd onze pagina in de gaten voor het laatste nieuws over deze zaak.