Skip to main content

Kantoor

Vos Lammers & De Kock Advocaten is een jong en gedreven kantoor, dat gespecialiseerd is in het strafrecht en alle daarmee samenhangende zaken.

Onze jarenlange onderlinge samenwerking is een toevoeging voor de wijze waarop wij onze werkzaamheden uitvoeren. Wij staan voor kennis, kwaliteit en vertrouwen. Wij hechten veel waarden aan de menselijke en emotionele aspecten bij de behandeling van strafzaken en streven ernaar 24/7 bereikbaar te zijn. Onze advocaten onderhouden – indien gewenst – nauw contact met familie in het geval u onverhoopt in voorarrest verblijft.

Onze advocaten zijn werkzaam door heel Nederland en kunnen bij elke instantie procederen. Wij verlenen rechtsbijstand op betalende basis, alsmede op basis van gefinancierde rechtsbijstand.

Tarieven

Training Academy

Zaak aanmelden

Vos Lammers & De Kock Advocaten

Wij staan voor kennis, kwaliteit en vertrouwen

Vos Lammers & De Kock Advocaten is een jong en gedreven kantoor, dat gespecialiseerd is in het strafrecht en alle daarmee samenhangende zaken. Onze advocaten hebben jarenlange ervaring in de strafrechtadvocatuur.

Vos Lammers & De Kock Advocaten betreft een kostenmaatschap van onder één gemeenschappelijke naam, zelfstandig werkende advocaten die ieder voor eigen rekening en risico de rechtspraktijk uitoefenen en daarbij voldoen aan de eisen die daaraan door de Nederlandse Orde van Advocaten worden gesteld.

Over Vos Lammers & De Kock Advocaten
(Merlin)

Dhr. mr. M.G. Vos

De heer Vos is gespecialiseerd in het strafrecht. Hij behandelt voornamelijk zaken m.b.t. het commune strafrecht. Het gaat hier dan om zaken waarin sprake is van een verdenking van bijvoorbeeld mishandeling, moord, doodslag, een zedenmisdrijf, drugsgerelateerde feiten, oplichting, fraude, valsheid in geschrifte, diefstal, verkeersdelicten, etc.

(Claudia)

Mevr. mr. C. Lammers

Mevrouw Lammers is gespecialiseerd in het strafrecht en behandelt uiteenlopende en complexe strafzaken, zoals levensdelicten, geweldsdelicten, vermogensdelicten (inbraken, overvallen, plofkraken), zedenzaken, drugsgerelateerde delicten, fraude- en oplichtingszaken, witwaszaken en verdenkingen m.b.t. criminele organisaties.

(Nicolien)

Mevr. mr. N.A. de Kock

Mevrouw De Kock houdt zich bezig met de behandeling van zaken op het gebied van: Commuun strafrecht, financieel-economisch strafrecht en ontnemingen; (algemeen) bestuursrecht, bestuurlijke handhaving en bestuursstrafrecht; jeugdrecht en jeugdstrafrecht; personen- en familierecht.

Strafrecht

Bestuursrecht

Familierecht

Beoordelingen van cliënten

Martijn
Martijn
25 Mei 2022
Uitermate kundige advocaat die snel hoofdzaken van bijzaken kan scheiden. Ze is doortastend en volhardend. Geeft geen valse hoop, blijft realistisch en gaat recht op het doel af. Daarnaast ontzettend kundig met oog voor haar cliënt, waarbij ze daadkrachtig te werk gaat en alles laat vallen als het voor jou als cliënt even nodig is.
Charlotte ter Brugge
Charlotte ter Brugge
16 Mei 2022
Mevrouw Lammers is een echte doorzetter! Kundig en vriendelijk. Zet altijd een stapje extra. Zeker aan te raden bij hulp. Enorm betrokken!
Maikel
Maikel
9 Mei 2022
Super goed geholpen door Claudia Lammers. Een aanrader voor iedereen die een advocaat nodig heeft.
27 00
27 00
4 Mei 2022
Mevr Lammers is een echte aanpakker, Goede kijk op zaken, assertief. Ontzettend fijn om mee samen te werken.
Carmen Pierik
Carmen Pierik
3 Mei 2022
Claudia Lammers is een betrokken advocaat, altijd bereid om iets extra's te doen, gaat goed op het betrekkingsniveau van de client zitten en dat met een flinke dosis humor.
Sandra
Sandra
3 Maart 2020
Zeer proffecioneel en heel betrokken. Enorm tevreden!!
De consument Eerlijkheid
De consument Eerlijkheid
20 Februari 2019
BELANGRIJKE REVIEW VOOR DE CONSUMENT!!!! Vos Lammers & De Kock Advocaten is een top advocaten kantoor. Ik heb alleen goeie ervaringen met deze advocatenkantoor en heb persoonlijk ook meerder zaken bij hun behandeld en heb zelf als advocaat Dhr. Merlin Vos gespecialiseerd in strafrecht. Ik vind hem zelf een top advocaat heel nauw betrokken bij de zaken die hij behandeld en je mag altijd contact opnemen met hem op ze 06 avond of weekend dat maakt niet uit hij stond me altijd te woord en dat vind ik zo fijn van hem. En het is een advocatenkantoor met meerdere advocaten die is verschillende dingen zijn gespecialiseerd. Als zoekende naar een advocaat zou ik eens effe contact opnemen met dit advocatenkantoor om het zelfde te kunnen ervaren wat ik met hun heb ervaren. Het belangrijkste vond ik toch hoe Dhr Merlin Vos betrokken was bij de zaken die hij samen met mij behandelde hij legt alles heel duidelijk uit en ook bij elke stap die hij neemt licht hij je in en alle uitleg erbij echt fijn zo een advocaat. Groetjes Mohammed.

Meer info? Neem geheel vrijblijvend contact op