Skip to main content

Bestuursrecht

Vos Lammers & De Kock Advocaten behandelt tevens zaken op het gebied van bestuursrecht, bestuurlijke handhaving en bestuursstrafrecht. Het bestuursrecht omvat geschillen die ontstaan tussen u en de overheid, ten gevolge van een door een overheidsinstantie genomen besluit of de weigering tot het nemen van een besluit. U kunt hierbij denken aan het niet verlenen van een vergunning, het niet of niet tijdig reageren op een vergunningsaanvraag, het intrekken van een (horeca)vergunning, het sluiten van een pand of woning op last van de burgemeester, etc. Wij staan in deze procedures zowel particulieren als rechtspersonen bij.

Voor vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, door hiernaast uw gegevens in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bestuursrechtelijke procedures

  • Bedenkingen en zienswijze
  • Bezwaar en beroep
  • Bestuursrechtelijke handhaving
  • Sluiting drugspand art, 13b Opiumwet
  • Last onder dwangsom

Bestuursrechtelijke kwesties

  • Vergunningen
  • Bestemmingsplan
  • Monumenten
  • Dwangsommen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Vos Lammers & De Kock Advocaten behandelt eveneens zaken op het gebied van bestuursrecht, bestuurlijke handhaving en bestuursstrafrecht.

Contact opnemen

Beoordelingen van cliënten

Martijn
Martijn
25 Mei 2022
Uitermate kundige advocaat die snel hoofdzaken van bijzaken kan scheiden. Ze is doortastend en volhardend. Geeft geen valse hoop, blijft realistisch en gaat recht op het doel af. Daarnaast ontzettend kundig met oog voor haar cliënt, waarbij ze daadkrachtig te werk gaat en alles laat vallen als het voor jou als cliënt even nodig is.
Charlotte ter Brugge
Charlotte ter Brugge
16 Mei 2022
Mevrouw Lammers is een echte doorzetter! Kundig en vriendelijk. Zet altijd een stapje extra. Zeker aan te raden bij hulp. Enorm betrokken!
Maikel
Maikel
9 Mei 2022
Super goed geholpen door Claudia Lammers. Een aanrader voor iedereen die een advocaat nodig heeft.
27 00
27 00
4 Mei 2022
Mevr Lammers is een echte aanpakker, Goede kijk op zaken, assertief. Ontzettend fijn om mee samen te werken.
Carmen Pierik
Carmen Pierik
3 Mei 2022
Claudia Lammers is een betrokken advocaat, altijd bereid om iets extra's te doen, gaat goed op het betrekkingsniveau van de client zitten en dat met een flinke dosis humor.
Sandra
Sandra
3 Maart 2020
Zeer proffecioneel en heel betrokken. Enorm tevreden!!
De consument Eerlijkheid
De consument Eerlijkheid
20 Februari 2019
BELANGRIJKE REVIEW VOOR DE CONSUMENT!!!! Vos Lammers & De Kock Advocaten is een top advocaten kantoor. Ik heb alleen goeie ervaringen met deze advocatenkantoor en heb persoonlijk ook meerder zaken bij hun behandeld en heb zelf als advocaat Dhr. Merlin Vos gespecialiseerd in strafrecht. Ik vind hem zelf een top advocaat heel nauw betrokken bij de zaken die hij behandeld en je mag altijd contact opnemen met hem op ze 06 avond of weekend dat maakt niet uit hij stond me altijd te woord en dat vind ik zo fijn van hem. En het is een advocatenkantoor met meerdere advocaten die is verschillende dingen zijn gespecialiseerd. Als zoekende naar een advocaat zou ik eens effe contact opnemen met dit advocatenkantoor om het zelfde te kunnen ervaren wat ik met hun heb ervaren. Het belangrijkste vond ik toch hoe Dhr Merlin Vos betrokken was bij de zaken die hij samen met mij behandelde hij legt alles heel duidelijk uit en ook bij elke stap die hij neemt licht hij je in en alle uitleg erbij echt fijn zo een advocaat. Groetjes Mohammed.

Meer info? Neem geheel vrijblijvend contact op