100

Gewonnen Strafzaken

10

jaar ervaring

26

Publicaties

36

Extra belangrijk onderdeel

254

Nog een mogelijkheid voor iets

Mevr. mr. N.A. de Kock
(Nicolien)

Mr. De Kock is specialist op het gebied van strafrecht. Zij behandelt uiteenlopende zaken waaronder vermogensdelicten, gewelds- en levensdelicten, opiumdelicten, fraude, witwassen en deelname criminele organisatie. Zij verleent bijstand in heel het land.

Daarnaast heeft mr. De Kock ruime ervaring op andere rechtsgebieden waarin de burger wordt geconfronteerd met een overheid die ingrijpt:

  • bestuursrecht;
  • bestuurlijke handhaving, (last onder dwangsom,
    last onder bestuursdwang);
  • bestuursstrafrecht (bestuurlijke boete);
  • jeugdrecht: (gesloten) uithuisplaatsing / ondertoezichtstelling van kinderen, beslissingen jeugdhulp.

Ten slotte kunt u bij mr. De Kock terecht voor zaken op het gebied van familierecht (omgang/gezag/echtscheiding/alimentatie).

Mr. De Kock heeft een voorliefde voor het verlenen van bijstand aan minderjarigen en jong volwassenen. Zij staat ingeschreven op de landelijke lijst als jeugd(straf)rechtadvocaat.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten heeft mr. De Kock zich voor de rechtsgebieden strafrecht en personen- en familierecht geregistreerd, hetgeen betekent dat zij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten dient te behalen op deze geregistreerde rechtsgebieden.

Mr. De Kock is lid van:
– Vereniging voor Familie- en Jeugdrecht (FJR);
– Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA);
– Vereniging voor Bestuursrecht (VAR).

Neem geheel vrijblijvend contact op

    Laatste artikelen