Skip to main content

Advocaten

Wij staan voor kennis, kwaliteit en vertrouwen

Vos Lammers & De Kock Advocaten is een jong en gedreven kantoor, dat gespecialiseerd is in het strafrecht en alle daarmee samenhangende zaken. Onze advocaten hebben jarenlange ervaring in de strafrechtadvocatuur.

Vos Lammers & De Kock Advocaten betreft een kostenmaatschap van onder één gemeenschappelijke naam, zelfstandig werkende advocaten die ieder voor eigen rekening en risico de rechtspraktijk uitoefenen en daarbij voldoen aan de eisen die daaraan door de Nederlandse Orde van Advocaten worden gesteld.

Over Vos Lammers & De Kock Advocaten
(Merlin)

Dhr. mr. M.G. Vos

De heer Vos is gespecialiseerd in het strafrecht. Hij behandelt voornamelijk zaken m.b.t. het commune strafrecht. Het gaat hier dan om zaken waarin sprake is van een verdenking van bijvoorbeeld mishandeling, moord, doodslag, een zedenmisdrijf, drugsgerelateerde feiten, oplichting, fraude, valsheid in geschrifte, diefstal, verkeersdelicten, etc.

(Claudia)

Mevr. mr. C. Lammers

Mevrouw Lammers is gespecialiseerd in het strafrecht en behandelt uiteenlopende en complexe strafzaken, zoals levensdelicten, geweldsdelicten, vermogensdelicten (inbraken, overvallen, plofkraken), zedenzaken, drugsgerelateerde delicten, fraude- en oplichtingszaken, witwaszaken en verdenkingen m.b.t. criminele organisaties.

(Nicolien)

Mevr. mr. N.A. de Kock

Mevrouw De Kock houdt zich bezig met de behandeling van zaken op het gebied van:

Commuun strafrecht,
financieel-economisch strafrecht en ontnemingen;
(algemeen) bestuursrecht, bestuurlijke handhaving en bestuursstrafrecht;
jeugdrecht en jeugdstrafrecht;
personen- en familierecht.

Meer info? Neem geheel vrijblijvend contact op